MAINOSTEIPPAUKSET

Näyteikkunateippaus erottaa liikkeen katukuvasta omaksi kokonaisuudekseen ja toivottaa kiinnostavalla ulkonäöllä asiakkaat tervetulleeksi. Myymälän näyteikkuna on edullista mainostilaa, joka kannattaa hyödyntää tehokkaasti, haluatpa sitten vangita katseita suurilla kuvatulosteilla tai tulla huomatuksi eleettömän tyylikkäästi.

Ikkunateippauksiin saadaan näyttävyyttä neliväritulosteilla ja yhdistelemällä esim. huurrekalvoa ja kuultokalvoja.

Väliaikaisiin ja lyhytaikaisiin kampanjateippauksiin on kustannustehokasta käyttää heikkoliimaista teippiä, jolloin teippausten poisto on nopeampaa ja edullisempaa.

Ammattilaisemme osaavat neuvoa, miten ikkunat saadaan erottuviksi ja samalla kiinteistön ilmeeseen sopiviksi.

Ikkunateippauksiin saadaan näyttävyyttä neliväritulosteilla ja yhdistelemällä esim. huurrekalvoa ja kuultokalvoja

Ammattilaisemme osaavat neuvoa, miten ikkunat saadaan erottuviksi ja kiinteistön ilmeeseen sopiviksi.

Väliaikaisiin ja lyhytaikaisiin kampanjateippauksiin on kustannustehokasta käyttää heikkoliimaista teippiä, jolloin teippausten poisto on nopeampaa ja edullisempaa.

NÄKÖSUOJATEIPPAUKSET

Hiekkapuhalluslasilla on monta nimeä: maitolasi, etsauslasi, huurrelasi. Asennamme huurrekalvoja eli hiekkapuhallusjäljitelmäkalvoja tyylikkäiksi tilanjakajiksi, näkösuojiksi ja turvaraidoituksiin ikkunoissa. Se on erinomainen ratkaisu, kun halutaan aidosti huurteisen tai hiekkapuhalletun näköinen jälki. Tilaa meidät suunnittelukäynnille, niin katsotaan tiloihinne ja valaistukseen soveltuva kalvo laajasta valikoimastamme.

Meiltä löydät myös muut liikkeesi mainostuotteet: A-telineet, banderollit, lattiatarrat, valomainokset ja mainoskyltit. Kysy lisää!