AJONEUVOTEIPPAUKSET

Autoteippaukset

Mainosteipattu ajoneuvo toimii yrityksesi dynaamisena mainostilana, jonka mainospinnan näkevät päivittäin sadat, jopa tuhannet ihmiset. Autoteippaus on edullinen ja pitkäikäinen mainospinta. Toteutamme autoteippaukset yrityksen graafisten ohjeiden mukaisesti tai suunnittelemme kokonaan uutta.

Käytämme autoteippauksiin läpivärjättyjä teippejä, jotka soveltuvat pitkäaikaiseen ulkokäyttöön. Neliväritulosteteipin suojaamme laminaatilla kestäväksi. Yrityksesi kalustoon kuuluvat muutkin laitteet, kuten koneet, trailerit, mönkijät ja kärryt, teippaamme yhdenmukaisiksi ja tunnistettaviksi yrityksen väreihin ja logoihin. Neliväritulosteilla ja ikkunareikäkalvoilla saadaan ajoneuvoihin kookasta ja näyttävää mainospintaa, jolloin yrityksesi taatusti huomataan liikenteessä.

Raskaan kaluston ajoneuvoteippaukset

Ääreismerkintäteipattu raskas ajoneuvokalusto erottuu pimeälläkin. Asennamme ja toimitamme 3M-ääreismerkintätarroja rekkoihin, peräkärryihin ja työkoneisiin. Heijastavat merkintätarrat lisäävät ennakoitavuutta ja turvallisuutta liikenteessä. Meillä on kokemusta myös lentokoneiden ja helikopterien rekisteri- ja merkintätarrojen valmistamisesta ja asentamisesta.

Venetarrat

Toimitamme UV:ta ja meriveden rasitusta kestävät veneiden rekisteritunnustarrat ja nimitarrat nopealla toimituksella. Tarrat toimitetaan helposti asennettavalla siirtoteipillä. Venerekisteritarroilla on kauttamme nopea toimitus.

Tilaukset ergo@ergo-opasteet.fi tai 02 2500 707

Veneteippaukset

Teemme veneteippauksia Turun alueella. Lähettämällä kuvan ja mitat veneestä sähköpostiin ergo@ergo-opasteet.fi voimme määritellä työn hinnan ja aikataulun tarkemmin. Jos tarkoituksena on ehostaa vanhoja teippauksia, veneen kyljestä kannattaa ottaa pieni värimallikappale ja tulla katsomaan meille paikan päälle värivaihtoehtoja.