IKKUNAKALVOT
KIINTEISTÖKALVOT

Huurrekalvo, maitolasikalvo, hiekkapuhallusjäljitelmä

Huurrekalvo koetaan miellyttäväksi näkösuojakalvoksi, koska se päästää pehmeästi valoa läpi. Se on toimiva näkösuoja mm. lasiparvekkeisiin, toimistotilojen lasiväliseiniin ja ulkoikkunateippauksiin.

Huurrekalvoon voidaan yhdistää kuvioleikkuita tai värillistä kuultokalvoa. Siihen voidaan myös tulostaa suoraan mustavalko- tai värikuvaa.

Pienempiä kalvoja voit halutessasi asentaa itsekin pienempiin ikkunoihin. Ammattilaisemme antavat yksityiskohtaiset asennusohjeet.

Aurinkosuojakalvo

Aurinkosuojakalvoilla torjutaan kuumuutta, haalistumista ja lämpösäteilyä. Ne vähentävät ilmastointikuluja vähentämättä kuitenkaan valon pääsyä tilaan. Aurinkokalvot estävät UV-säteilyn 99 %:sti, jolloin kalusteiden käyttöikä pitenee. Modernit 3M-prestigekalvot ovat hyvin läpinäkyviä ja eivätkä juurikaan muuta rakennuksen ulkonäköä.

Turvakalvo

Asennamme turvakalvoja, jotka suojaavat ihmistä rikkoutuvan tai rikkoutuneen ikkunan sirpaleilta. Murtosuojakalvon tarkoituksena on estää ja hidastaa ilkivaltaa ja murtoja. Olemme asentaneet turvakalvoja päiväkoteihin, kouluihin, yksityisasuntoihin ja näyteikkunoihin.

Joskus turvakalvon asentaminen on kustannustehokkain tapa täyttää rakennuksen turvallisuussäädökset. Vaikkei turvakalvo ole aurinkosuojakalvo, torjuu se silti 99 % haitallisia ja haalistumista aiheuttavista ultraviolettisäteistä.