IRTOKIRJAIMET

Irtokirjaimet: alumiini, messinki, ruostumaton teräs

Irtokirjaimet ovat hyvä ratkaisu taloyhtiöiden nimikilviksi, yritysten logokylteiksi, talonumeroiksi ja julkisten rakennusten nimeämiseen.

Materiaaleina käytämme alumiinia, messinkiä, ruostumatonta terästä ja muovia. Metallit voidaan käyttää luonnollisen värisinä, anodisoida tai maalata RAL-väreihin. Kiinnitystapa määräytyy kohteen mukaisesti. Kiinnittäminen voidaan tehdä läpiruuveilla tai piilokiinnityksellä joko suoraan seinään tai kiskoon, joka on maalattu rakennuksen väriin. Jos kirjaimet piilokiinnitetään yksittäin kierretapeilla korokeholkein, vaikutelma on tyylikäs ja sopii erinomaisesti logokyltteihin ja arvokiinteistöjen nimikilviksi.

Irtokirjaimet: akryyli, muovit, kerrosalumiini

Toimitamme yritysten logoja ja tuotenimiä metallin lisäksi myös akryylista ja grafiikkalevyistä. Kohologolla saadaan tilaan tuotua kolmiuloitteista kiinnostavuutta. Yrityksen logo kohotekniikalla toteutettuna ja sopivaan tehosteseinään yhdistettyä toimii erinomaisesti myös videopalaverien taustaseinänä. Kerro toiveesi irtokirjaimista, niin autamme materiaalivalinnoissa ja kiinnitystekniikan valinnassa. Meiltä saat täyden avaimet käteen -palvelun suunnittelusta asennukseen.